Opinie




Imię:
Nazwisko :
Email (nie będzie widoczny publicznie) :
Kto był Twoim instrukotrem :
Komentarz:
Ocena instruktora
Nauka teorii
Nauka praktyki / Jazdy
Ogólne zadowolenie


31.172.**.**
08.23.2017 09:21
Weronika Wierzba
Instruktor: Marek
Średnia ocena: 5
Ta szkoła zasługuje na moją dobrą opinię. Począwszy od biura, gdzie bardzo pomocna Pani Ania wszystko fajnie wytłumaczy, przez naprawdę ciekawie prowadzone wykłady do samych jazd które były bardzo konkretnie realizowane z Panem Markiem. Instruktor bardzo cierpliwy i nadzwyczaj wyrozumiały, ale przy tym bardzo konkretny. Egzamin zdany bez żadnych problemów mimo stresu. Polecam tę szkołę jazdy w Krakowie!
94.254.**.**
08.26.2017 09:23
Karolina Jędrychowska
Instruktor: Łukasz
Średnia ocena: 5
Szkoła i instruktorzy bardzo życzliwi i pomocni. Pan Łukasz super cierpliwy i pomocny. Bardzo polecam naukę w Autoakademii.
37.47.**.**
08.28.2017 11:34
Paweł Kornaś
Instruktor: Maciek
Średnia ocena: 5
Zdałem za pierwszym razem i polecam Pana Macieja. Konkretnie wytłumaczone i ćwiczone do skutku słabe punkty dały efekt. Szkoła na poziomie. Polecam.
94.254.**.**
09.05.2017 13:38
Eliza Sochacka
Instruktor: Marcin
Średnia ocena: 5
Należę do osób którym wszystko ciężko przychodzi i bardzo się bałam, ale mile zostałam zaskoczona podejściem instruktora. Pan Marcin był bardzo cierpliwy i to Jemu zawdzięczam mój sukces. Szkoła bardzo dobrze przygotowuje, bardzo ciekawe zajęcia z teorii które wiele wyjaśniają i naprawdę super obsługa w biurze. Bardzo polecam i chwalę sobie kurs w tej szkole.
81.210.**.**
10.06.2017 10:02
Marcin Kołbucki
Instruktor: Marek
Średnia ocena: 5
Bardzo dobry instruktor nauki jazdy. Polecam szkole i Pana Marka. Zdałem za pierwszym razem.
46.76.**.**
10.14.2017 13:08
Iza Baran
Instruktor: Grzegorz
Średnia ocena: 5
Bardzo miła atmosfera i super instruktor Pan Grzesiek. Uczyłam się na VW UP-ie i zdawałam na nim egzamin. Poszło gładko ;)
212.77.**.**
11.02.2017 21:43
Magda Relman
Instruktor: Marcin
Średnia ocena: 5
Bardzo polecam Akademie i Pan Marcina!
110.77.**.**
11.12.2017 04:51
Krzysiek B.
Instruktor: Marcin
Średnia ocena: 5
Bardzo polecam Pana Marcina i samochód VW Polo. Instruktor mega cierpliwy, a jazda różnymi autami dała mi bardzo dużo wprawy. Ogólnie szkoła godna polecenia.
171.99.**.**
11.17.2017 03:32
Karolina B
Instruktor: ŁUkasz
Średnia ocena: 5
Pozdrawiam Pana Łukasza i polecam Go każdemu, Kto szuka dobrej szkoły w Krakowie i cierpliwego instruktora. KB
213.183.**.**
01.04.2018 11:10
Daniel Sz.
Instruktor: Wiesław
Średnia ocena: 5
Jazdy z panem Wiesławem wspominam najlepiej. Człowiek o niesamowitej wiedzy technicznej, praktycznej i teoretycznej donośnie samochodów i ruchu drogowego, lubił dzielić się przykładami czy ciekawostkami, sporo się dzięki niemu dowiedziałem. Wykłady z teorii również w porządku, prowadzone zrozumiale, bez zbędnego przynudzania. Możliwość dopasowania zajęć w dogodnym dla siebie terminie bardzo na plus. Samochody nie zajeżdżone, w dobrym stanie. Ogólnie według mnie jedna z lepszych szkół jazdy w Krakowie, mogę polecić :)
37.47.**.**
01.30.2018 16:05
Patryk .
Instruktor: Grzegorz
Średnia ocena: 5
Zdecydowanie Pan Grzegorz, szkołę mi polecono i również teraz polecam tam doszkalanie przed egzaminem na prawo jazdy w Krakowie. Bardzo konkretnie i punktualnie, merytorycznie.
46.246.**.**
03.13.2018 15:36
Piotr Krasoń
Instruktor: Marcin
Średnia ocena: 5
Bardzo sympatyczny instruktor, przede wszystkim rzeczowy i cierpliwy. Wykłady ciekawe (w miarę możliwości, w końcu do przepisy ruchu drogowego :)). Możliwość dopasowania sobie jazd tak jak mi pasuje. Generalnie nie mam się do czego przyczepić, dobra szkoła i tyle. Egzamin zdany za pierwszym :)
178.43.**.**
04.16.2018 11:15
Izabela Kraśko
Instruktor: Wiesław
Średnia ocena: 5
Bardzo dobra i przyjemna atmosfera na wszystkich zajęciach, bezstresowo, na spokojnie :) Samochody praktycznie nowe, instruktor kulturalny i zaangażowany w naukę. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Na pewno będę polecać :)
37.128.**.**
05.18.2018 06:25
Natalia Sterna
Instruktor: Łukasz
Średnia ocena: 5
Mi tę szkołę polecono i mogę tylko potwierdzić, że jest ok. Świetne zajęcia, mega uprzejmy instruktor i bardzo racjonalne podejście do moich umiejętności. Polecam te szkołe.
196.150.**.**
08.06.2018 07:45
Mateusz M.
Instruktor: Grzegorz
Średnia ocena: 5
To był świetny wybór i polecam wszystkim szukającym najlepszej szkoły jazdy w Krakowie. Super kontakt, miła obsługa i świetne zajęcia z teorii wyjaśniające na tyle że podręcznik jest tylko uzupełnieniem. Materiały dali wszystkie do nauki, świetnie opracowane. Jak chodzi o praktykę to mega mi się podobło. Jeździłem z dwoma instruktorami, panem Markiem i Grzegorzem. Różne samochody podczas kursu co daje lepsze wyczucie to świetny pomysł. Pan Grzegorz rewelacyjny nauczyciel. Zdałem za 2 razem, bo nerwy zrobiły swoje ale szkołę oceniam 10 / 10. Polecam i dziękuję!

Zobacz opinie o nas na Google oraz Facebook-u


 

Zachęcamy do dodania opinii o naszej szkole jeżeli byli Państwo naszymi kursantami. Bardzo często nasi absolwenci wystawiają nam opinie na zewnętrznych portalach takich jak np. SUPER PRAWO JAZDY (kliknij żeby zobaczyć) gdzie reklamuje się wiele szkół. Komentarze i opinie na naszej stronie są automatycznie weryfikowane po IP urządzenia i dacie stworzenia opisu, żeby zapobiec tworzeniu fałszywych opinii. Na zewnętrznych portalach wymagane jest logowanie przez konta Fb lub Google Plus. Dokładamy wszelkich starań żeby Państwa proces kształcenia odbywał się na najwyższym poziomie i prosimy jednocześnie o podzielenie się swoimi spostrzeżeniami oraz wynikami naszej wspólnej pracy umieszczając opinię po zakończeniu usługi.